HOS PARTYDJS FÅR DU:
- Erfarne og profesjonelle DJs
- Erfarne og profesjonelle Artister
- Oppmøte- og leveringsgaranti
- Høy partystemning på dansegulvet
- Musikk i samråd med arrangør
- Ordrebekreftelse sendt på e-post
- Faktura sendt på e-post
BOOKING TLF: +47 95 76 76 46

DJ til festen

Her finner du ett utvalg av våre DJs, samtlige DJs står i tilfeldig rekkefølge.
DJ Anders
En av Norges beste PartyDJs som spiller partymusikk fra de fire siste tiår, og spiller alt fra 70-talls disco til Hellbillies og Vassendgutane. DJ Anders kan også spille alle typer norsk musikk, danseband, sving, og det du ellers skulle ønske. Han er også veldig dyktig på å spille ny hitlistemusikk, men i en miks med de gode gamle slagerne vi alle kan synge til. Perfekt for bryllup, og han fyller garantert dansegulvet.
DJ Kinder
Kinder (Thomas De Kinder) kom inn som et friskt pust i Oslo's utelivsbransje allerede som 20-åring med sine faste konsepter rettet mot ekstremsport-miljøet. De siste årene har han gjennomført hundrevis av spillejobber og hatt ansvaret for massive events landet rundt. Les mer her

DJ Shahzad
Den legendariske og velrespekterte DJ Shahzad aka Big Daddy aka Nussi er klar for å gi deg det beste innen kreativ house. Med sin lange fartstid i bransjen har han blant annet vært innom hotte utesteder som Bar Vulkan, Onkel Donald, La Belle Sole, Luux, Bar Tjuvholmen og Bar Bygdøy i Oslo. På vinteren har han blant annet gjestet Bar(t) i Hemsedal og spiller mye på en av de største klubbene i Thailand. Hans musikk-stil er kreativ og kommers house.
DJ Blund
Håkon, Alias DJ Blund, har over 12 års erfaring som DJ på nattklubber i Oslo og listen er lang: Nobilis, Onkel Donald, Hammertson, Smuget, Stravinsky, Stratos, Odeon, Barbeint, Balsam og mange flere. Han har ved flere anledninger varmet opp for kjente navn som DJ Strangefruit og DJ Abstract. Han er bred i musikkstilen og har gjort konsepter med blant annet funk, disco og house.

Thomas Gibelhausen - "den orginale DJ Dan"
Thomas er også kjent som den orginale DJ Dan og er fast afterski-DJ i Hemsedal. Hvem har vel ikke vært på Stavkroa og hørt han der? Denne mannen sørger for ekte og varm stemning, og er ikke fremmed for å bruke mikrofonen i sine DJ-sett. Det finnes ikke afterski uten Thomas! Om sommeren så jobber han som regel på nattklubber i Tønsberg eller på firmaevent og konsertscener Norge rundt.
DJ Rock!t
DJ Rock!t eller Roy som han heter, gir deg det beste innen disco og hitliste-musikk. En allround DJ som sørger for at stemningen er på topp hele kvelden og at dansegulvet løftes. Roy har spilt på flere nattklubber i Oslo og over hele Østlandsområdet i mange år. Blant annet Bukken Bruse, Stedet, Snorre Kompagniet, Smuget, Scotsman, Hard Rock Cafe og Lawo. Han har også spilt for blant annet Morosani Hotels i Davos, Sveits. Roy er også en av de få DJs her i landet som mixer musikkvideo "live" på storskjermer. En ekte VJ som også gir deg det visuelle inntrykket sammen med musikken.
DJ Lovesax
DJ Lovesax, eller Lars Ove som han egentlig heter, er en av de dyktigste DJs vi har. han spiller meget sexy funky disco-house og spiller gjerne back to back med DJ Blund når anledningen byr seg. Han kan spille alle stilarter og spiller musikk fra de fire siste tiår, med elsk på det som er funky og særdeles partyskapende. Lars Ove har spilt på kjente nattklubber i Oslo, som Hard Rock Cafe, Smuget, Hammerston, Onkel Donald m.m.
DJ Janne
Svensken som snart er helnorsk! Det finnes ingen som fyller ett dansegulv raskere enn DJ Janne. Janne har spilt på flere av Oslos hotteste nattklubber. Vi kan nevne Lawo, Bar Tjuvholmen, Bar Vulkan, Hammerston osv. Han har også hatt regelmessige opptredener på steder som Bar(t), Hemsedal Café, Lodgen og Hemsen i Hemsedal i en årrekke. Hjemme i Sverige har han vært resident på XO Nattklubb, men han har også blitt booket til å løfte taket i byer som Tønsberg, Fredrikstad, Trysil, Lillehammer, Hafjell og Norefjell.
DJ Paz
DJ Paz, eller Paal Andre som han heter, tilhører Oslos nattklubb-elite når det kommer til DJs. Han har spilt regelmessig på BAR og flere av de beste vestkant-klubbene. DJ Paz kan spille alle typer musikk, men aller helst spiller han sammen med Solli. De er et meget bra team som gjør oppdrag over hele verden og har blant annet blitt booket til Barcelona og New York.
DJ Ronny
Ronny er en av Norges beste PartyDJs og spiller den musikken som holder deg dansende hele kvelden. Ronny startet sin DJ-karriere for mange år siden og er en kjent Radio-DJ fra Radio1, Radio Østfold og Radio Metro. Det er på Radio Metro han nå har daglige økter på lufta. Han er også medeier i Kraftfestivalen og Nebbenfestivalen som hvert år arrangeres i Askim og på Lillestrøm. Det blir alltid fest der Ronny spiller - en ekte PartyDJ. 
DJ Erik
Erik er en allround DJ som spiller mye spennende club-musikk.
Han startet sin karriere allerede i 1995 og jobber for tiden på forskjellige utesteder i Oslo. Han har blant annet jasset opp musikk for Hard Rock Cafe og O'Learys. DJ Erik spiller musikk fra dagens hitliste og tilbake til 80 tallets store hits.
DJ Emil
Emil er kjent for sine fengende rytmer og spektakulære lasershow. Emil spiller på alle typer nattklubber, eventjobber og bryllup. Hans typiske musikkstil er club-house og hitliste-musikk, som garantert fyrer opp dansegulvet.

DJ Funkline
Stein Rune, aka DJ Funkline, har spilt aktivt på nattklubber og eventer siden 1985 og spiller nå ca 50/50 på klubber og private arrangementer. Han mikser alle stilarter kreativt og sømløst. Disco, house, funk, sving, party, rock, hitliste etc. Han har spilt Norge rundt i mange år. Spesialiteter: Funk, Rarities, Disco edits og God stemning - NYT DET!


DJ Rob Jacobs
I en alder av 15 år kjøpte DJ Rob Jacobs sine første platespillere, og et par år senere fikk han sine første spillejobber. De senere år har DJ Rob Jacobs spilt mye rundt om i Norge – Oslo, Trondheim, Arendal, Tønsberg, Tromsø, Bodø, Finnsnes, Lofoten og Vesterålen. Han har også opptrådd med en rekke internasjonale djs/ produsenter.
Han hadde også eget radioshow i to år med gode lyttertall. Han elsker å spille både lounge og nattklubb-house. Denne karen gjør gigs både i innland og utland ved forespørsel.
DJ John Erik
John Erik er en dyktig DJ og er mer aktiv enn noen gang.
Han reiser rundt med sitt komplette lyd- og lysanlegg, og gjør alt i fra bryllup til barne- og ungdoms-arrangement! Med sin lange fartstid så har John Erik opparbeidet seg mange tilfredse faste kunder på sin CV.I dag benyttes han også flittig som speaker på ulike idrettsarrangement, i tillegg til å jobbe som fast programvert på Radio Prime Halden og som fritidsleder i Aremark Kommune.
DJ Marius
DJ Marius er en dyktig DJ som spiller like bra på nattklubb som i bryllup og på firmafester. Marius har en unik evne til å tilpasse seg publikum og får opp stemningen på dansegulvet med alle de gode klassikerne og blander dette med en god dose ny musikk.


Line Engstrøm
Hun er en energisk og livlig kvinnelig DJ som brenner for musikken og DJ-yrket. Drømmen startet i en alder av 15 år på ett DJ-kurs i Grimstad. Etter kun ett par måneder var hun i gang på lokale utesteder. Derfra har hun hatt flere resident, event, private og festival-jobber innenlands. Kjærligheten for musikken er stor og alle sjangre spilles, men house og trance er hjertet nærmest.
DJ Okcan
DJ Okcan er kjent for å levere de beste av de beste fra siste tiår innen musikk og av de nyeste remixene! Fikk navnet sitt frem i utelivsbransjen etter han varmet opp for kjente fjes. Har siden 2013 vært aktiv DJ i Oslo, Drammen, Beitostølen, Molde, Trysil, Hafjell og mange fler. Idag er han en av Oslos attraktive Club DJs, og gjør i tillegg firmafester, bryllup og private eventer med gode referanser. 
Egil
Begynte sin DJ-karriere ved siden av førstegangstjenesten i 2007/2008. Siden det har interessen eskalert. Egil er utdannet sykepleier som jobber heltid på Ullevål Sykehus ved siden av spillingen. Oslo-folk har kanskje sett han på steder som Gamla, Uhørt, Angst, Fugazi, Stratos og Lawo? Egil sørger for en uforglemmelig fest og en reise innen sjangre som nu-disco, deephouse, rnb, hiphop, house og mye kommers hitliste musikk.

DJ Gersa
Eller Geir Arne som han heter, har jobbet som DJ i mange år og vært DJ på en rekke utesteder på Østlandet. Lokasjoner som Gjøvik, Hamar, Hafjell, Gausdal, Sjusjøen, Trysil og Lillehammer bør nevnes. Geir spiller i alle type-DJ oppdrag og er en meget dyktig DJ som tilpasser seg sitt publikum. En ekte partyDJ som skaper stemning med riktig musikkvalg til riktig tid. Med egne congotrommer så kan han få festen til å ta av sammen med andre DJs også.
DJ CFG
Carl Fredrik er en ung, trygg og aktiv DJ som viser enormt engasjement! Med bred erfaring fra scene og underholdning, har han utmerket seg for sine energiske DJ-sett hvor han blander den nyeste musikken med gode mashups, remixer, og de beste slagerne fra 80, 90, og 2000-tallet.  Han har spilt for alle type arrangement – fra barn til godt voksne, både i privat og bedriftssammenheng – inkludert utesteder i forskjellige byer. Blant flere har han samarbeidet med store bedrifter som Helly Hansen, TV3, Lindex og Kaffebrenneriet.
De siste årene har han reist rundt omkring i Norge og herjet med dansegulv. Med en stor lidenskap for musikk, og en god energi bak miksebordet kan det forventes god stemning, og høy partyfaktor!
DJ KJ
KJ er en ung, energisk og engasjert DJ og musikkprodusent. Hun er også kjent for å være en av landets yngste kvinnelige DJs. Som allround DJ tilpasser hun seg til enhver anledning og alle aldre.  KJ har spilt for flere store aktører, som blant annet Egon Restaurant, Kirkens Bymisjon, Fredrikstad Cup og Patentstyret. Når det kommer til nattklubber så har hun blant annet spilt for Bart i Hemsedal på vinteren og en rekke klubber på østlandet.
Til tross for alderen, vet denne jenta hvordan man setter i gang festen. Med hennes enorme engasjement for faget, og sin musikalske lidenskap kan man forvente god stemning med fyr og flamme på dansegulvet.

DJ Yjay
Yjay har spilt på utallige klubber og events, med over gjennomsnittlig gode referanser siden 2008. Du vil legge godt merke til hans energiske spillestil og råe DJ-skills. Han er en rendyrket DJ og Musikkprodusent. Han spiller kommers og åpent format (alle sjangre). Yjay har gjestet de fleste byer i Norge og er en av de desidert travleste i bransjen. Han har også spilt i blant annet USA, Hellas, Spania, Tyskland, Tyrkia og Sverige. Yjay samarbeider med flere artister, har vunnet en rekke DJ-konkurranser og er kjent for å lese publikum veldig godt.
DJ Bjørn
Har jobbet som DJ siden 1990 og vært DJ mange steder på Østlandet. Hovedtyngde på: Gjøvik, Hamar, Hafjell, Gausdal, Sjusjøen og Lillehammer. Han har vært resident DJ på Brenneriet i Lillehammer, men tar også på seg andre DJ oppdrag. Alt fra barnedisco til bryllup. Bjørn spiller den musikken som kunden vil ha. Bjørn har base i LillehammerDJ Twotribe
Eller Lars som han egentlig heter. En partyDJ med spesialitet i 90-tallet og frem til dagens partymusikk. DJ Twotribe spiller mye i DJ duo'en Popcorn (se egen side). I tillegg til å lage fest bak DJ-banken så har han også vært på eiersiden i DJ-butikken Soundshop AS, og dermed jobbet med lyd og lys i en årrekke.
DJ Funky D
Darek aka Dj Funky D vant ”Winner of Online Chance” i Movida Coronas anerkjente DJ-konkurranse i 2013. Siden juyen valgte hans mixtape så fikk han representere Norge på legendariske Pacha på Ibiza samme år. DJ Funky D spiller alle helst dagens hits og diverse house-musikk.
DJ Arild
Arild har jobbet som DJ siden 1982. Først på klubber i Drammen-området som han kommer fra, så headhuntet av IDEA UK, der han jobbet i nesten tre år i nord England (Doncaster/Leeds), før han reiste tilbake til Norge og jobbet land og strand rundt. Etterhvert så tok han jobben som Assisterende Cruisemanager og DJ på Stena Line og var der i nesten fire år. Deretter har han vært DJ på Color Line, før han de siste årene har jobbet som DJ på klubber/puber på Østlandet. Arild påtar seg mange forskjellige oppdrag og spiller partymusikk for enhver anledning.
DJ Thomas Borgvang
DJ Thomas er en av personene i popgruppa Reset, og mannen bak den store "We Love The 80`s, 90`s og 2000’s” turneen i Norge som har solgt ut store konsertarenaer i en årrekke. Thomas legger sin ekspertise i partymusikk fra 90-tallet, men spiller også annen type musikk hvis dette er ønskelig.DJ Howard
Håvard Sylte er en kjent norsk programleder og radio-DJ, også kjent under artistnavnet Howard. Han leverer forskjellige DJ-show og konferansier-oppdrag.Han har blant annet også gjort turné med "We Love The 90s" i flere år.
Les mer ved å klikke her.
DJ Short Cut
Shortcut kan leies både som vanlig DJ og showpakke.
Les mer om short Cut  her.


book dj,dj til bryllup, musikk julebord,musikk-til-julebord,julebordsmusikk,dj-julebord,book dj til bryllup,book dj til bryllupsfest,book dj til bryllupfesten,book dj,dj booking,mobildj,mobilt discotek,dj i bryllup,bryllupdj,bryllupsdj,bestill dj, bestill dj til bryllup,bestill dj til bryllupsfest,bestill dj til bryllupfesten,bestill dj,dj oslo,dj akershus,dj østfold,dj buskerud,dj vestfold,dj hedmark,oslo dj,booking dj,booking av dj,bestill dj til jubileum,book dj til jubileum,book bryllupsdj,bryllupsdj,dj bryllupsfest,bryllupsunderholdning,bryllupmusikk,bryllupsmusikk,musikk perfekt bryllup,perfekt bryllup,stemning i bryllup,lys i bryllup,lysdekor i bryllup,lyd i bryllup,taler i bryllup, discotek booking,dj booking,mobilt discotek,mobile discoteker,mobil discotek,mobildj,partytime,party dj,trenger bryllupsmusikk,trenger bryllupmusikk,mobil-dj-booking,mobil-dj,dj-booking,erfaren bryllupsdj,erfaren bryllupdj,god bryllupsdj,god bryllupdj, dj,oslodj,djoslo,djbooking,pro dj,prodj,pro-dj,pioneer prodj,denondj,partytime dj,party dj,partydj,book dj,bestill dj,den beste partymusikken,best party,best dj,dj formidler,dj formidling,bestdj,djlisten,dj for enhver anledning,musikk til bryllup,artister til bryllup,show i bryllup,saxofon i bryllup,saxofon og dj,sax og dj,saksofon i bryllup,dj,djs, bryllupsdj oslo,bryllupsdj akershus,bryllupsdj østfold,bryllupsdj buskerud,bryllupsdj vestfold,bryllupsdj hedmark,bryllupsdj telemark,bryllupsdj agder,bryllupsdj oppland, bryllupdj oslo,bryllupdj akershus,bryllupdj østfold,bryllupdj buskerud,bryllupdj vestfold,bryllupdj hedmark,bryllupdj telemark,bryllupdj agder,bryllupdj oppland,bestill dj til bryllup,bestill dj til firmafest,bestill dj til julebord,bestill dj til bursdag,bestill dj til karaokeparty,streetdjs0168,bestill dj til temafest,bestill dj til jubileum,Mobilt diskotek Mobilt discotek disco DJ booking firmafest bryllup julefest utleie PA utleie lydutstyr utleie lysutstyr,bestill dj til reunions,copyright partydjs.no,DJ booking, topp dansemusikk, leie mobilt diskotek, PA utleie,bestill dj til kick off,bestill dj til nyttårsball, bestill dj til nyttårsfest,bestill dj til skolefest,bestill videodj,bestill dj, dj booking, mobil dj, mobile discoteker,dj oslo, oslo dj,dj bryllup,mobil-dj,mobildj,julebord,booking,dj,vellykket,musikk,stemning,bryllupsdj,book dj, lei en dj til julebordet,lei en dj til firmafesten,lei en dj til bryllupet,lei en dj til skoleballet,lei en dj til skolefesten,lei en dj til russefesten,lei en dj til temafesten,lei en dj til bursdagen,lei en dj til reunions,lei en dj til kickoff,lei en dj til nyttårsfesten,lei en dj til nyttårsball,book-dj-til-julebord-bryllup-firmafest-bursdag-skolefest,book-dj-til/julebord,book-dj til/bryllup,book-dj-til/firmafest,book-dj-til/bursdag,book-dj-til/temafest,book-dj-til/russetreff,book-dj-til/kickoff,book-dj-til/dj-hotell-discotek-pub-nattklubb,book-dj-til/skolefest-skoleball-skoletreff-reunion,book-dj-til/kick-off-butikk-dj-jubileum-lansering-klassefest-teambuilding-konferanse,book-dj-til/bryllups-dj,best-dj,book-beste-dj,book-internasjonale-djs,pioneer-dj,professional-dj,dj-bryllupsmusikk,bryllupsmusikk-dj,dj-til/bryllupsfest,book-dj-til/bryllupsfesten-bryllupet-vennefesten-kirken,bryllupsdekorasjon,bryllupsbelysning, dj, mobil, mobile, booking, bryllup, bryllups, bryllupsdj, disco, jockey, mobiledj, party, julebord, fest, firmafest, bursdag, utested,Book DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off,Bestill DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off
book dj,dj til bryllup, musikk julebord,musikk-til-julebord,julebordsmusikk,dj-julebord,book dj til bryllup,book dj til bryllupsfest,book dj til bryllupfesten,book dj,dj booking,mobildj,mobilt discotek,dj i bryllup,bryllupdj,bryllupsdj,bestill dj, bestill dj til bryllup,bestill dj til bryllupsfest,bestill dj til bryllupfesten,bestill dj,dj oslo,dj akershus,dj østfold,dj buskerud,dj vestfold,dj hedmark,oslo dj,booking dj,booking av dj,bestill dj til jubileum,book dj til jubileum,book bryllupsdj,bryllupsdj,dj bryllupsfest,bryllupsunderholdning,bryllupmusikk,bryllupsmusikk,musikk perfekt bryllup,perfekt bryllup,stemning i bryllup,lys i bryllup,lysdekor i bryllup,lyd i bryllup,taler i bryllup, discotek booking,dj booking,mobilt discotek,mobile discoteker,mobil discotek,mobildj,partytime,party dj,trenger bryllupsmusikk,trenger bryllupmusikk,mobil-dj-booking,mobil-dj,dj-booking,erfaren bryllupsdj,erfaren bryllupdj,god bryllupsdj,god bryllupdj, dj,oslodj,djoslo,djbooking,pro dj,prodj,pro-dj,pioneer prodj,denondj,partytime dj,party dj,partydj,book dj,bestill dj,den beste partymusikken,best party,best dj,dj formidler,dj formidling,bestdj,djlisten,dj for enhver anledning,musikk til bryllup,artister til bryllup,show i bryllup,saxofon i bryllup,saxofon og dj,sax og dj,saksofon i bryllup,dj,djs, bryllupsdj oslo,bryllupsdj akershus,bryllupsdj østfold,bryllupsdj buskerud,bryllupsdj vestfold,bryllupsdj hedmark,bryllupsdj telemark,bryllupsdj agder,bryllupsdj oppland, bryllupdj oslo,bryllupdj akershus,bryllupdj østfold,bryllupdj buskerud,bryllupdj vestfold,bryllupdj hedmark,bryllupdj telemark,bryllupdj agder,bryllupdj oppland,bestill dj til bryllup,bestill dj til firmafest,bestill dj til julebord,bestill dj til bursdag,bestill dj til karaokeparty,streetdjs0168,bestill dj til temafest,bestill dj til jubileum,Mobilt diskotek Mobilt discotek disco DJ booking firmafest bryllup julefest utleie PA utleie lydutstyr utleie lysutstyr,bestill dj til reunions,copyright partydjs.no,DJ booking, topp dansemusikk, leie mobilt diskotek, PA utleie,bestill dj til kick off,bestill dj til nyttårsball, bestill dj til nyttårsfest,bestill dj til skolefest,bestill videodj,bestill dj, dj booking, mobil dj, mobile discoteker,dj oslo, oslo dj,dj bryllup,mobil-dj,mobildj,julebord,booking,dj,vellykket,musikk,stemning,bryllupsdj,book dj, lei en dj til julebordet,lei en dj til firmafesten,lei en dj til bryllupet,lei en dj til skoleballet,lei en dj til skolefesten,lei en dj til russefesten,lei en dj til temafesten,lei en dj til bursdagen,lei en dj til reunions,lei en dj til kickoff,lei en dj til nyttårsfesten,lei en dj til nyttårsball,book-dj-til-julebord-bryllup-firmafest-bursdag-skolefest,book-dj-til/julebord,book-dj til/bryllup,book-dj-til/firmafest,book-dj-til/bursdag,book-dj-til/temafest,book-dj-til/russetreff,book-dj-til/kickoff,book-dj-til/dj-hotell-discotek-pub-nattklubb,book-dj-til/skolefest-skoleball-skoletreff-reunion,book-dj-til/kick-off-butikk-dj-jubileum-lansering-klassefest-teambuilding-konferanse,book-dj-til/bryllups-dj,best-dj,book-beste-dj,book-internasjonale-djs,pioneer-dj,professional-dj,dj-bryllupsmusikk,bryllupsmusikk-dj,dj-til/bryllupsfest,book-dj-til/bryllupsfesten-bryllupet-vennefesten-kirken,bryllupsdekorasjon,bryllupsbelysning, dj, mobil, mobile, booking, bryllup, bryllups, bryllupsdj, disco, jockey, mobiledj, party, julebord, fest, firmafest, bursdag, utested,Book DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off,Bestill DJs til Bryllup-Firmafest-Julebord-Bursdag-Karaoke-Temafest-Jubileum-Reunions-Kick off